Navigatie overslaan

Op de site over Erfgoed Lommel hebben ze een aparte navigatie die openklapt naar rechts. Hoogst onvriendelijk in gebruik, als je het mij vraagt. De navigatie lijkt zo buiten de lijntjes van de site te gaan.

Ook de melding over de Erfgoedblog ‘U moet ingelogd zijn en toestemming hebben om een artikel te wijzigen of toe te voegen.’ en dan nog in het rood, kan nieuwe bezoekers al eens afschrikken.

Maar ik wilde dus meer weten over Lommel. De informatie op de weetjes-pagina is echter niet zo verbluffend als de titel doet vermoeden. ‘Wat u altijd al wilde weten over Lommel’? Hier vind ik het alleszins niet terug.

Voor klanten met weinig internetervaring, want zo bestaan er nog wel enkelen, is zo’n menu ook niet bepaald gebruiksvriendelijk of duidelijk.

En dat is niet het enige dat niet vertaald is.

De “inloggen” en “registreren” link onderaan elke pagina lijkt nutteloos. Zelfs op de registreerpagina worden geen redenen aangehaald waarom je je zou moeten inschrijven.

Spijtig van die enkele foutjes en onduidelijkheden! Met een paar aanpassingen hier en daar moet dat wel snel op te lossen zijn.

Advertenties

3 Comments

  • elsie
  • Posted juli 19, 2010 at 12:22 pm
  • Permalink

  en… “onmiddellijk”!

 1. Die fout wil ik zelfs niet meer aanduiden 😛

 2. on -middel- lijk 🙄

  Witte Huis ongerust over mogelijk nieuw lek

  De Amerikaanse overheid vermoedt dat er een ander lek is ontstaan, wat de olieramp helemaal onbeheersbaar zou maken. Het Witte Huis eist een plan B van BP.
  http://www.deredactie.be/permalink/1.828585


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: