Navigatie overslaan

Gelukkig dat het niet vandaag was!

Blijkbaar is de derde maandag van januari zowat de meest deprimerende dag van het hele jaar. De feestdagen zijn achter de rug, de volgende vakantie is nog lang niet in zicht en de goede voornemens kunnen we al niet meer volhouden. Het heeft nog lang geduurd. Sowieso is maandag een deprimerende dag voor velen: de werkweek breekt aan en het weekend is nog niet binnen handbereik. Dat de maand januari niet meteen bekend staat voor schitterende temperaturen, helpt dan ook niet echt. Soit, voldoende redenen om maandag 19 januari 2009 uit te roepen tot de dag waarop we ons allemaal samen luidop mochten beklagen dat we leven.

Het artikel in De Morgen vermeldt trouwens ook ander heuglijke nieuws. Op vrijdag 19 juni 2009 zal ik niet enkel mijn verjaardag kunnen vieren, maar zal iedereen samen met mij de vrolijkste dag van het jaar beleven. Als dat geen reden is tot feesten! En u bent voldoende ruim op voorhand verwittigd, geen enkel excuus zal worden aanvaard.

Voor mij was gisteren trouwens niet meteen de meest deprimerende dag van het jaar, ik was net blij nog eens te kunnen gaan werken. Vorige week zat ik een hele week ziek thuis, en geloof me: dat verveelt ook wel na enkele uren. Sowieso had ik de meest deprimerende dagen al meegemaakt tijdens de eindejaarsfeesten, nadat ik te weten was gekomen dat een goeie vriendin overleden was. Dus dat 19 januari de meest deprimerende dag van 2009 was, klopte alleszins niet voor mij.

Daarover dan later misschien nog meer, maar nu sluit ik best dit deprimerende bericht af. Niet met een positieve noot, dat zou wel stom zijn. Wees maar even depressief allemaal, samen met mij.

Advertenties

One Comment

    • Kimmi
    • Posted januari 20, 2009 at 11:46 pm
    • Permalink

    Jij verjaart op dezelfde dag als mijn konijn 😉 Lol.
    Kan ook moeilijk anders dan een vrolijke dag zijn zo eind juni en op ’n vrijdag. De meest deprimerende dag was het gisteren voor mij toch ook niet, dat viel best wel mee 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: