Navigatie overslaan

Onlangs nog eens een remake gezien, The Hills Have Eyes met als tagline ‘The lucky ones die first’.

The Hills Have Eyes

Korte samenvatting: gezinnetje rijdt door de woestijn met de camper. Ze passeren een creepy tankstation. Kerel van het tankstation stuurt hen de verkeerde kant uit. Camper wordt door pinnetjes op de weg gedwongen tot een vroegtijdige stop in the middle of nowhere. Goede lezers merken dat de pinnetjes op de weg daar niet toevallig lagen. De bergen met ogen zitten daar natuurlijk achter.

Vanaf dan begint de horror, het wanhopige gillen, het in het rond spatten van bloed, kortom: de pret. 😎 Het gezin was thuis vertrokken met 8 (mama, papa, zoon, dochter1, dochter 2, schoonzoon, kindje van dochter 2 en schoonzoon, en 2 honden). Uiteraard blijven ze niet lang met 8, anders was er geen pret aan. Je kan er een spelletje van maken om te voorspellen wie het haalt en wie niet, of wie er het eerst aangaat. Dat maakt dergelijke voorspelbare horrorfilms net iets aangenamer om naar te kijken.

Mijn beoordeling dan. Ik vond dit best een spannende horrorfilm, uiteraard met de nodige clichés. De acteurs doen ook hun best, al doen ze uiteraard nét die dingen waar je als kijker schreeuwt “Niet doen!”. Het einde is – zoals meestal in dergelijke films – open zodat er nog voldoende opvolgers kunnen komen. Aan te raden voor liefhebbers van het horrorgenre, af te raden voor mensen die geloofwaardigheid appreciëren in een film.

Advertenties

One Comment

    • Alexis
    • Posted oktober 30, 2007 at 11:31 am
    • Permalink

    ik hoef nochtans geen geloofwaardigheid in een film, voor mij is dat niet echt noodzakelijk aangezien ik ook fan ben van de Underworld & Resident Evil series, maar toch vond ik deze niet echt super.. hij was nogal sloom.. Maar best nog wel aangenaam tijdverdrijf op een saaie zaterdagavond als er niks anders op tv is 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: