Navigatie overslaan

… en we kunnen bijna verhuizen! De verzekering is in orde, we hebben zo’n all-in pakketje zodat we voor € 130 verzekerd zijn voor een jaar tegen inbraak, natuurrampen, water-, storm- en brandschade. Vergeet ik nog iets?

En omdat mijn vriendin dan toch bij de KBC zat, heeft ze ook maar een familiale verzekering afgesloten voor ons tweetjes. Met burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en alles erop en eraan. Dus voor zo’n € 200 zijn we redelijk safe voor een jaartje. Hopelijk.

Dus met die verzekeringen konden we naar Immoboss om ons contract te ondertekenen. Dus dat deel is ook al in orde. En je zou denken dat je bij het ondertekenen van een contract, ook automatisch je sleutel overhandigd krijgt.  Niet dus. Ze konden ons niet eens vertellen of de huurders er nog woonden of niet. Dus na heel wat aandringen ging er dan vanavond iemand van het immokantoor langs bij het binnenkort-van-ons appartementje. Die wist ons te vertellen dat de huurders inderdaad (juich) verhuisd zijn maar (helaas) nog wat opkuiswerk hebben.

Ik vraag me af hoe dit gaat aflopen. Immoboss belooft ons dat ze die ex-huurders gaan zoeken en aanmanen om alles op te ruimen, zodat wij er dit weekend dan eindelijk kunnen intrekken. En dan krijgen we hun reservesleutel, want de verhuurder/eigenaar blijkt onbereikbaar te zijn. Waarschijnlijk op reis in het buitenland, en uiteraard zetten ze daar hun gsm niet aan. En zij hebben de sleutels die voor ons bedoeld zijn. Of de vorige huurders hebben die nog. Soit, niemand weet het, en wij blijven zitten met de ellende.

Dit weekend gaan we dus wel-niet-wel-niet-wel-niet-wel verhuizen. Laten we hopen… De sterke broer, ouders, auto en aanhangwagen zijn in ieder geval al gereserveerd. En er al helemaal klaar voor. Net als wij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: