Navigatie overslaan

Volgende week ben ik – normaal gezien – officieel in het bezit van mijn tweede bachelor-diploma. Want jaja, verbazing alom, ik heb reeds een diploma Communicatiebeheer in mijn bezit, afstudeerrichting Bedrijfscommunicatie. Communicatiebeheer wordt nu communicatiemanagement genoemd. Want management klinkt moderner, managen is in, alles moet goed gemanaget worden of het trekt op niets.

Komende dinsdag is het de proclamatie. En vrijdag krijg ik dan mijn bachelordiploma in de Grafische en Digitale Media met als afstudeerrichting Multimediaproductie in handen. Vreugdedansje enzo!

Dinsdag staat er nog iets belangrijks te gebeuren, alvorens we naar Mariakerke terug sjeezen om de namenafroeping te horen van degene die erdoor zijn in eerste zit: de uitreiking van de Prijs Joris Lannoo. Mijn eindwerk werd, samen met dat van nog enkelen uit onze klas, door de docenten in de eindwerkjury genomineerd voor deze prijs. ‘Genomineerd’ betekent in deze context ‘geselecteerd om in te dienen voor de prijs’. De eindwerken die vervolgens genomineerd worden door de jury van de Prijs Joris Lannoo, krijgen elk €45. De derde plaats verdient €150, de tweede krijgt €350 en het winnende eindwerk wordt beloond met €650. Dus volgende week dinsdag allemaal duimen voor mij 😉 (Niet dat dat de uitslag ook maar enigzins kan beïnvloeden, maar het idee dat anderen voor mij duimen is altijd leuk.)

Vanmorgen was ik trouwens aanwezig op onze opendeur, evenwel niet geheel vrijwillig. Maar kom, we deden het met de glimlach en vooral met de hoop dat dit zowat het allerlaatste is dat de Arteveldehogeschool van ons verwacht. Zodus kreeg ik ook de promosite te zien waarop alle studenten GDM te bewonderen zijn met eigen foto’s en creaties. Neem een kijkje op De Promosite 2007 (niet porno!) en … nuja, geniet ervan ofzo 😉

3 Comments

 1. Om te reageren op uw reactie bij mij… Dat is afkomstig van zo’n site op internet… Waar ge avatars kunt hebben enzo…

  • Onnozelaar
  • Posted juni 24, 2007 at 11:32 am
  • Permalink

  Ik moet nog een groot deel van mijn scriptie schrijven. Geen tijd gehad tot nu toe in feite… Erg hé.

  En wat hierna? Werken of nog iets studeren?

 2. (eindelijk) gaan werken is het plan! na 6 jaar ben ik het studeren lichtjes moe, en vooral de laatste 3 jaar waren zwaar.. en eigenlijk kijk ik wel uit naar dat officiële werken 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: