Navigatie overslaan

Op maandag 21 mei kregen we de opdracht de opnames van de facelift uitgevoerd door plastisch chirurg dr. Tonnard op te knippen. Zo wordt de eerste ruwe versie (rough cut) gemaakt van wat uiteindelijk een afgewerkte montage zal worden. Dit gebeurde aan de hand van een edition list. Dokter Verpaele, die samen met dokter Tonnard een team vormt, kwam’s avonds langs om de rough cut van de facelift te bekijken. Samen stelden ze een lijst op met de volgorde van de shots.

Aan de hand van die lijst bracht ik dinsdag 22 mei de nodige aanpassingen aan. Door de shots in de juiste volgorde te zetten, werkte ik de montage verder af. Van de dvd van Denver maakten we tien kopietjes. Verder maakten we graphics (achtergrondjes en logo’s) en de programma’s aan voor de twee congressen in Gent.

Woensdag 23 mei pasten we zelf de ruwe montage van de facelift verder aan. We vervolledigden ook de graphics en programma’s in PowerPoint voor de congressen in Gent.

Donderdag 24 mei kregen we vrijaf omdat we naar school moesten voor de presentatie van het afstudeerproject. De dvd voor dokter Tonnard moest echter zo snel mogelijk klaar zijn, dus werkte ik ’s avonds verder aan de montage in Final Cut Pro.

Vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei hielpen we mee op het Euraps-congres in Het Pand in Gent. Het Euraps-congres is een meeting voor plastische chirurgen. Vrijdagochtend werkte ik de montage van de facelift volledig af en exporteerde ik het ganse bestand. Dit exporteren duurde ongeveer vijf uur.

Vrijdag hebben we vooral geholpen met de preview. Zoals eerder gezegd, houdt dit in dat we de sprekers onthalen en hun presentaties controleren. Na controle worden de presentaties gekopieerd naar de main en backup computer. In de regie worden deze presentaties vervolgens klaargezet op het juiste moment. Vrijdag volgden we de regie ook al wat en sprongen af en toe eens in. Zaterdag mochten we de regie zowat alleen regelen, wat wel eens leuk was.

Zaterdag kon ik dokter Tonnard twee kopietjes overhandigen van de dvd met zijn facelift. Ik maakte ook een afspraak voor de voice-over die volgende week dinsdag op mediAVentures zal opgenomen worden.

Na afloop van het congres hielp ik mee met de afbraak. Het congres zelf was afgelopen rond 19u, en de afbraak duurde tot ongeveer 23u. Het waren dus twee lange maar leerrijke dagen om de week mee af te sluiten. Verder is het ook fijn dat wij als stagiairs volledig mee opgenomen worden in de ploeg. Zo kunnen we gewoon meedraaien in de projecten en leren we ondertussen van iedereen bij.

De volgende week belooft ook wat spannends, met zowel de eindwerkverdediging als een project in Barcelona in het vooruitzicht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: